ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ
| ЗАСТОСУВАННЯ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ГРИБКОВОГО ПСУВАННЯ ПРОДУКТІВ | |
| Т.О. Зайченко |
| ОПТИМИЗАЦИЯ ПРОЦЕССА ОБРАЗОВАНИЯ -КАРОТИНА У BLAKESLEA TRISPORA В УСЛОВИЯХ ПЕРИОДИЧЕСКОГО КУЛЬТИВИРОВАНИЯ | |
| И.М., Н.Б., Е.С. Зубарева, Митина, Кириченко |
БІОТЕХНІКА
| СУЧАСНА РЕАЛІЗАЦІЯ ОТРИМАННЯ ВОДИ ДЛЯ ІН’ЄКЦІЙ | |
| Д.М., В.М. Закоморний, Поводзинський |
| КЛАСИФІКАЦІЯ ПЕРЕМІШУВАННЯ В РІДКОФАЗНИХ СЕРЕДОВИЩАХ | |
| Д.М., В.М. Закоморний, Поводзинський |
| ОТРИМАННЯ БІОГАЗУ НА БАЗІ ТВАРИННОЇ ФЕРМИ | |
| Е.В., В.М. Зубов, Поводзинський |
СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ :
1. Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія
2. Магнітні технології в біотехнології та медицині. Біоінформаційні дослідження
3. Екологічна біотехнологія та біоенергетика. Відновлювальні джерела енергії
4. Біотехніка