ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ
| ВПЛИВ ДЕЯКИХ ФАКТОРІВ НА АКТИВНІСТЬ α-АМІЛАЗИ СЛИНИ | |
| Л.Б. Алексейчук |
| УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ПРИГОТУВАННЯ ЧИСТОЇ РОЗВОДКИ ДРІЖДЖІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ВИНА | |
| Г.О. Атанова |
БІОТЕХНІКА
| ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ КАВІТАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ | |
| Л.Ю., А.А. Авдєєва, Макаренко |
| СПОСОБИ ЗНЕВОДНЕННЯ ТЕРМОЛАБІЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ | |
| М.М., С.І. Андрук, Костик |
СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ :
1. Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія
2. Магнітні технології в біотехнології та медицині. Біоінформаційні дослідження
3. Екологічна біотехнологія та біоенергетика. Відновлювальні джерела енергії
4. Біотехніка