Презентації та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Всі
Секція:
 

ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ

КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В ПРОДУКТАХ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ТА ВИВЧЕННЯ ЇЇ ЗДАТНОСТІ ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРИ РІЗНИХ ТЕМПЕРАТУРАХ
І.Д., Н.І., Л.Г., Н.В. Жолнер, Ястребцова, Жолнер., Дехтяренко
ВПЛИВ БІОТИЧНИХ ЕЛІСИТОРІВ НА ІНДУКЦІЮ ЗАХИСНИХ РЕАКЦІЙ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ПРОТИ БІОТИЧНОГО СТРЕСУ
І.В., О.П. Жук, Дмитрієв


СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ :

1.  Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія

2.  Магнітні технології в біотехнології та медицині. Біоінформаційні дослідження

3.  Екологічна біотехнологія та біоенергетика. Відновлювальні джерела енергії

4.  Біотехніка