ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ
КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ В ПРОДУКТАХ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ТА ВИВЧЕННЯ ЇЇ ЗДАТНОСТІ ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРИ РІЗНИХ ТЕМПЕРАТУРАХ | |
І.Д., Н.І., Л.Г., Н.В. Жолнер, Ястребцова, Жолнер., Дехтяренко |
ВПЛИВ БІОТИЧНИХ ЕЛІСИТОРІВ НА ІНДУКЦІЮ ЗАХИСНИХ РЕАКЦІЙ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ПРОТИ БІОТИЧНОГО СТРЕСУ | |
І.В., О.П. Жук, Дмитрієв |
СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ :
1. Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія
2. Магнітні технології в біотехнології та медицині. Біоінформаційні дослідження
3. Екологічна біотехнологія та біоенергетика. Відновлювальні джерела енергії
4. Біотехніка